logo

 
logo
-1°
°F°C
Oslo, Norway
Fair

Samarbeidspartnere

 

Viking

Viking Redningstjenester jobber hver dag for å hjelpe de med biltrøbbel langs veiene. De sponser våre snøscootere som vi bruker til daglig drift og redningsarbeid i løypene. Hvis heisen sitter fast eller noen er skadet i løypen, er det en av våre Viking snøscooterne som hjelper deg.

Viking finnes alltid i nærområdet hvis man har etterlatt bilen med billysene på eller har mistet nøklene i bakken. Bare ring 06000 for rask hjelp.

Mini

Med spennende biler og fokus på begeistring er Mini den perfekte matchen for å være vår offisiell bil-leverandør. Du kan se frem til demo kjøring og tøffe arrangementer i bakken sponset av Mini. 

Skogstad

Det norske og familieeide klesmerket Skogstad er vår offisielle uniform leverandør. Deres nye produktlinje BRE er en av Norges nyeste «up and coming» merker i ski og snowboard. Du kan se deres klær i aksjon i hele anlegget, fra kassa til parkgutta til administrasjonen.

Rang Sells

Vårt samarbeid med Rang Sells hjelper oss å opprettholde vårt fokus på miljø. Hvert år sorteres et stort antall tonn av papp, metal og mat. Uten et tett samarbeid med Rensels ville det ikke være mulig å holde anlegget rent og pent for alle.

Ski Foreningen

Siden 1883 har Ski Foreningens formålsparagraf vært «å arbeide for utbredelse av ski-idrett og annet friluftsliv». De fortsetter å jobbe mot dette målet gjennom et nært samarbeid med Tryvann Skisenter AS. Vårt felles mål for å få folk ut i aktivitet i naturen har hjulpet Oslo by til å bli «winter capital of the world». Som medlem i Ski Foreningens får du flere ulike tilbud i Oslo Vinterpark. 

DN

Dagens Næringsliv er Norges største næringslivsavis, og en av verdens mest leste næringslivsaviser i forhold til folketallet. Sammen med DN sitt fordelsprogram «DN Fordel» har vi satt sammen flere flotte tilbud som du og din familie kan benytte dere av i løpet av sesongen med stor glede. Last ned appen DN Fordel for å få oversikt over alle dine fordeler og rabattkoder for bestilling.

Ramo

Ramo jober for å gjøre Norden sprekere og har gjennom en årrekke vært vår faste leverandør av ski og utstyr til shop og utleien. Ramo holder til på Lørenskog, rett nord for Oslo, og distribuerer ledende merker som blant annet Nordica, Blizzard, og Scott.