general pages header

Åpningstider 2017 - 2018

 

Åpningstider anlegget:
Man- fre:         kl 10-22
Lør & Søn:      kl 10-17 (Wyller 09-17)

Les mer …

Heiskortpriser og skipass

Priser 2017-2018

 Sesongkort 
Billett som er gyldig i hele åpningstiden hele sesongen. Sesongkortet lades opp på et chipkort. Sesongkortet er gyldig i hele Oslo Vinterpark. Sesongkortet er personlig og kan ikke overdras til andre. Har du sesongkort får du gode rabatter og fordeler.

Kjøp heiskort online!

 

Les mer …

Våre terrengparker

En av Norges beste parker!

Med store arrangementer som X-Games, Ungdoms-OL, Snowboard-VM og Artic Challenge de siste årene, har Oslo virkelig blitt satt på kartet som en av Norges beste ski og snowboardparkdestinasjoner.

Les mer …

Skipatrulje

Kontakt skipatruljen dersom noen er skadet

 Skipatruljen i Oslo Vinterpark består av ansatte med medisinsk erfaring og kunnskap. Det er alltid skipatrulje på vakt når vi har åpent, som til en hver tid bærer radio med samband tilknyttet alle heisvakter, kassepersonale, driftsledere etc.

Les mer …

Park og Halfpipes

Vårt mål med vinterens parker er å bygge opp en lekfull park der store som små, nybegynner og proff skal kunne leke og kjøre med et stort smil! Vi har parkelementer i alle nivåer fra nybegynner til mer avansert. I år har vi en ny sort Slopestyle line i Wyller. Pipene prioriteres høyt, og shapes 2 -3 ganger per uke.

Les mer …

Velkommen til Wyllerstua! Når det svir litt ekstra i lårene Les mer
  • 1