Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Her er oversikten over våre heiskortpriser

Vi selger heiskort direkte på nett, i automater og i våre betjente kasser. 

Les mer …

Velkommen til Oslo Vinterpark sesong 17/18

Oppdaterte åpningstider for 17/18-sesongen kommer snart. Stay tuned 

Åpningstid hverdager kl:10:00-22:00

Åpningstid helg kl: 10:00-17:00

Les mer …

Byens Lekeplass

Oslo Vinterpark ligger kun 20 minutter fra Oslo sentrum og er det største skianlegget i Oslo-området.

Vi kan by på varierte utfordringer i hele 18 løyper og en fallhøyde på 381 meter. Anlegget har 11 heiser hvorav 2 er 4-seters stolheiser og 1 er en ny 6-seters Express stolheis. Samtlige løyper er flombelyst med kveldskjøring 5 dager i uken hele sesongen.

Les mer …

En av Norges beste parker!

Med store arrangementer som X-Games, Ungdoms-OL, Snowboard-VM og Artic Challenge de siste årene, har Oslo virkelig blitt satt på kartet som en av Norges beste ski og snowboardparkdestinasjoner. I tillegg til disse arrangementene har vi også parker for de som er trives bedre på mindre elementer, med blå vanskelighetsgrad både på terrengpark og SnowCross. Hyttliparken med Rød vanskelighetsgrad, inneholder blant annet en rail og hopplinjer, i tillegg til en mini-pipe.  

Les mer …

Tlf Skipatrulje:  92 87 22 72

Tlf Sentralbord: 22 14 36 10

Kontakt Skipatruljen dersom noen er skadet

Skipatruljen i Oslo Vinterpark består av ansatte med medisinsk erfaring og kunnskap. Det er i alltid skipatrulje på vakt når vi har åpent, og de har radio samband med alle heisvakter, kassepersonale, driftsledere etc.

Les mer …

Velkommen inn for noe varmt å drikke og noe godt å spise hos oss. 

Vi har 3 serveringssteder i anlegget; økologisk bakeri ved nybegynnerområdet, Wyllerstua nederst i Wyller og Vaffelboden ved avstigning Hyttliheisen. I tillegg kan gjester benytte Tryvannstua i bunn av Tårnbakken.

Alle våre gjester er hjertelig velkomne til å ta med matpakka og sitte i en av lavvoene i anlegget.

Les mer...

Enkel tilgang med både kollektivt og bil

Oslo Vinterpark ligger kun 20 min fra de fleste deler av sentrale Oslo. Du kommer enkelt til anlegget med kollektiv transport, men det finnes også parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet til servicebygg.

Vi har to innganger til anlegget (Tryvann og Wyller), og du finner både heiskortsalg, utleie og parkeringsmuligheter begge steder.

Les mer …