Event - Oslo Vinterpark - Kjøp ditt heiskort online

lavofane

ossommer

Event

EVENTAVDELINGEN


Vi har en egen eventavdeling som opererer både sommer som vinter i naturskjønne omgivelser på Tryvann. 

Eventavdelingen tilbyr skreddesydde eventer til grupper fra 10 personer opptil 200 personer -  alt fra 5- kamp (eller Holmgang som vi liker å kalle det) til verdenscupfølelse i Kleivacupen

Nedenfor finner du informasjonen du trenger om de ulike arrangementene vi tilbyr. 

Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for et hyggelig tilbud! 

Les mer …

Lavvo / Chambre

Lavvo / Chambre

I Oslo Vinterpark tilbyr vi lavvoopplevelser for små og store grupper. Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik. 

Hvorfor ikke invitere til en opplevelse utenom det vanlige med et stemningsfullt måltid eller et foredrag tett på naturen? I våre lavvoer kan vi tilpasse opplevelsen til ditt behov - enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 3-retters, eller en enklere variant ute i det fri. Vi skreddersyr opplevelsen etter deres behov. 

Les mer …

Holmgang

TEAMBUILDING MED KROPP OG SINN

Holmgang (norrønt og islandsk hólmganga) var en norrøn duellkamp  eller tvekamp.

Aktive dager og nye opplevelser styrker fellesskapet i de fleste grupper. I Oslo Vinterpark arrangeres «holmgang» – en utfordrende og morsom aktivitet.  Her er det noe for enhver smak og ferdighetsnivå, og vi garanterer gode historier i etterkant.

Les mer …

Skicup

Skicup
Vi skreddersyr skicup for alle nivåer fra små til store grupper.
Er dere en liten gjeng fra jobb eller vennegjengen anbefaler vi Minicup, og for større grupper som søker world cup-følelsen blir Kleiva-cupen helt perfekt!

Mini-cup – slalåm for rookies
-Grønn trasé
-Enkelt løypeoppsett
-Egen arena m/musikk, speaker, bål og drikke
-Varighet 1.5 til 2 timer

Les mer …

Konferanse

Hva  med å ta konferansen ut i litt andre omgivelser?

Vi kan tilby lokaler i vår nyoppussede lavvo i frisk natur i Oslomarka, Chambre-lokalet på Café Tårnstua eller møterom på Toppsenteret.

Les mer …

Bespisning

Her finner du priser og oversikt over menyene vi tilbyr til arrangementet ditt.

Les mer …

Afterski

Afterski og alpestemning midt i byen

Denne vinteren kan du booke din egen private afterski i Oslo Vinterpark. For bedrifter eller private grupper, åpner vi lavvoen og skrur opp musikken.
Lavvoen er nyoppusset og utvidet, og har derfor enda større kapasitet!

Etter en herlig dag i bakken er det lite som er bedre enn en å spenne opp støvlene, ta av seg hjelmen og fortelle skrøner fra dagen. Med noe kaldt i glasset, god musikk og gode venner, får man en perfekt avslutning på dagen.

Les mer …