Artikler

Lek, læring og mestring!

Skiskolen i Oslo Vinterpark

"Lær å tenke med føttene", sier vi. Riktig stilling i støvlene og balanse over skien gir deg det beste grunnlaget for en fin dag i bakken.

Skiskolen har fokus på å gi alle våre gjester ferdighet som bygger ski- og snowboardglede som varer livet ut. Vi har som mål å skape begeistring ved å fokusere på lek, moro og mestring.

Les mer …

Skiskolen i Oslo Vinterpark

Skiglede som varer livet ut!

Vår Skiskolen har fokus på å gi alle gjester ferdighet som bygger ski- og snowboardglede som varer livet ut. Vi har som mål å skape begeistring ved å fokusere på lek, læring og mestring.

Vinterens kurs er klare for påmelding. 

 

Skiskole - Camp

Fly høyt i parken

I Oslo Vinterpark arrangerer vi camps i alle skoleferier (jul, vinterferie og påske).

Gjør deg klar for nye triks, mye latter og ferske utfordringer!

Lær deg nye triks i parken!
Velkommen til 3-dagers «gathering» med våre beste park- og snowboardcoacher.

Les mer …

Barneskiskole

Læring gjennom lek og balanse

Skiskolen i Oslo Vinterpark har som mål å skape gode skikjørere med fokus på lek, læring og mestring.

Vår barneskiskole har lange tradisjoner og nedstammer fra verdens første barneskiskole som ble grunnlagt akkurat her på Tryvann av Tomm Murstad for mer enn 80 år siden.

Les mer …

Bursdag i Oslo Vinterpark!

Feire din bursdag hos oss!

Er du lei lekeland og andre inne bursdager? Ønsker dere et litt annerledes og unikt bursdagsselskap? I Oslo Vinterpark kan du arrangerer barnas fødselsdagsselskap ute i frisk luft på ski og snowboard!

Les mer …

Skiskole - Ungdom

Skiglede som varer livet ut!

Det er viktig å det gøy samtidig som man lærer god skiteknikk. På skiskolen har vi fokus på lavterskel-aktiviteter som er både morsomme og utfordrende.

For nybegynnere jobber vi med mestring, heis og kontroll på skiene. Ettersom ferdighetsnivået øker, legger vi til ferdighetstrening gjennom balanse, fart i variert terreng men også lek på små hopp og bokser.

Les mer …

Skiskole - AKS/BHG

Velkommen til en aktiv vinter på ski og snowboard!

Oslo Vinterpark Skiskole ønsker å gi gode opplevelser på snøen og inspirere til ski- og snowboardglede som varer livet ut.

Les mer …

Skiskole - Voksen

Sett fokus på deg selv!

Det er ikke bare barn og unge som har stort utbytte av timer med en instruktør fra skiskolen.

Selv om du har hatt et langt liv på ski, er det fremdeles mye å hente på instruksjon og veiledning. Med kun små justeringer i skiteknikk, opplever mange  stor forbedring i bakken.

Les mer …

Gruppe- og bedriftforespørsel

Ta med jobben til fysisk aktivitet!

Det er ikke noe nytt at fysisk aktivitet kan gi en positiv effekt for både virksomheten og ansatte. Like viktig er det å kunne jobbe sammen og ha det gøy!

Les mer …