Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Super-tilbud fra Skiservice

Det er ingen ting som er bedre enn å ha utstyret på plass, når sesongen sparkes igang. På Skiservice får sesongkortinnehavere ekstra gode priser.

 Skivervice- Verkstedet i Oslo Vinterpark er blant landets beste innenfor skiprepparering og prepper for flere utøvere som konkurrerer under landslagsnivå, men det er den gjengse ski eller snowboarder som kanskje vil få størst glede av gode kanter, god glid og skarp struktur.

For å gjøre litt ekstra stas på våre lojale sesongkortgjester får du nå "Bakkeslip" til den nette sum av 350kr! Du får sylskarpe kanter med 88graders vinkel og 1 graders hengende kant, i tillegg til grov og fin-slip med krysstruktur, voksing, børsting og polering. Vi fyller selvfølgelig riper som henger med fra fjorårets sesong. Med denne slipen har du et perfekt utgangspunkt hvis du skal preppe på egenhånd utover sesongen. NB! Gjelder kun ski.

Mangler du erfaring med prepping av ski, så er gutta på verkstedet mer enn villige til å forklare hva du trenger for å preppe på egenhånd.

Skiservice finner du i bunnen av Wyllerløypa i Sørkedalen og holder åpent man-tor 09:00-20:00 og fredag 09-16 (stengt lør og søn). 

Bakkeslip350 ART

skiservice priser