nyheter

Oslo Vinterpark Masters Academy med Bjarne Solbakken, sesongen 17/18.

Oslo Vinterpark Master Academy hadde sin spede oppstart forrige sesong med slalomtrening i Kleiva på ukentlig basis. For kommende sesong, vil tilbudet bli utvidet til totalt 4 økter pr uke, hvor hovedvekten av økter, legges til Wyller. Treningene vil være for alle de voksene hvor racing-faktoren fortsatt overstiger turistfaktoren, uten at man nødvendigvis er i kategorien som deltar på renn. Liker du skarpe kanter og muligheten for å holde deg i form, er dette noe for deg.

Sosialt sett, er Wyller og stolheis en vinner. Med få muligheter for å prate på vei ned bakken, er mulighetene gode på vei opp igjen.. I tillegg vil trenerteamet være av den sosiale sorten, som vil komme med vink og innspill. Ikke ulikt forrige sesongs økter i Kleiva med Gisle.

Den store nyheten av året, ved siden av et flunkende nytt snøkanonanlegg i Wyller, er at Oslo Vinterpark har ansatt tidligere World Cup-alpinist, Bjarne Solbakken, som hovedtrener for gruppen. Dette, for å kunne videreføre det treningsmiljøet som Bjarne over flere år har bygget i regi av Heming Alpin. Bjarnes overgang, er i overenskomst med Heming, og ellers i tråd med alpinklubbers virksomhet i skianlegget.

Oslo Vinterpark Masters Academy vil primært tilrettelegge for løypekjøring innen SL og GS. Ved behov vil vi også tilrettelegge for øvelser i fri dressur. Verktøy som foto, video og timing, vil bli benyttet. Treningen vil starte så snart Wyllerområdet åpner for sesongen, og vi vil holde det gående frem til Påske. Treningsstart vil bli annonsert! Det vil ikke bli avholdt treninger i ferier eller på helligdager.

Masters er et sosialt miljø for tidligere konkurranseløpere som fortsatt liker å kjøre renn, men også for de som liker skikjøring for treningens skyld.  Med Bjarne på laget ønsker vi å tydeliggjøre vår hensikt med en økt satsing på de som fortsatt har masse å gi!

 

Så fort anlegget i Wyller er åpent, vil treningstidene se slik ut:

Mandag kl. 1930 – 2130 (GS, Wyller)

Onsdag                  kl. 0730 – 0900 (GS eller SL, Wyller/Heimdal. Aller først; kaffe og wienerbrød på stua)

Onsdag                  kl. 1930 – 2130 (GS, Wyller)

Torsdag                 kl. 1930 – 2130 (SL, Heimdal)

Trenere:

Bjarne Solbakken, Gisle Haavaag og Gard Telje + hjelpetrenere.

Priser:

OVP Masters Academy 17/18: kr. 2.800,-*.

*Tilgang til alle treninger. Heiskort kommer i tillegg (Sesongkort kr. 2.500,- før 1.desember) Kjøp her

 

Meld deg på Masters Academy HER

 

DET LØNNER SEG Å KJØPE SESONGKORT

Voksenkort 2700.- Familekort (2+3) 7500.-

Kjøp alle våre sesongkort her

Velkommen til Wyllerstua! Når det svir litt ekstra i lårene Les mer
  • 1