Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Samarbeidspartnere

Miljøfyrtårn

Vi er stolte av å være miljøsertifisert og være innlemmet som Miljøfyrtårn. Les mer om våre tiltak for miljøet ved å klikke her.

Oslo Kretsfengsel

Som en del av rehabilitering av insatte og tilvenning til samfunnet, samarbeider vi med Oslo Kretsfengsel ved å gi de tilgang til skisenteret. Dette er en gruppe som trenger det vi står for "Gode opplevelser på snø".

Ø på snø

Ø på snø står for Østkanten på snø. Et aktiveringstilbud for barn og unge i samarbeid med Tøyen Sportsklubb og Oslo Kommune.

Ragn Sells

Vårt samarbeid med Ragn Sells hjelper oss å opprettholde vårt fokus på miljø. Hvert år sorteres et stort antall tonn av papp, metal og mat. Uten et tett samarbeid med Ragn Sells ville det ikke være mulig å holde anlegget rent og pent for alle.

Frelsesarmeen

En av samfunnets viktigste støttespillere er også en av oss. Vi bistår Slumstasjonen og skattekammeret med både utstyr og tilgang til både Vinter og sommerpark.

Amundsen Sport

Siden 2016 har Oslo Vinterpark blitt uniformert av det norske merket Amundsen Sport. Vårt personale, både inne og ute benytter seg av den tekniske og kofortable kleslinjen som  produseres i Italia. Ved å velge en partner innen bekledning som kun benytter de beste stoffer, sikrer vi at våre ansatte har godt og funksjonellt utstyr.

DN

Dagens Næringsliv er Norges største næringslivsavis, og en av verdens mest leste næringslivsaviser i forhold til folketallet. Sammen med DN sitt fordelsprogram «DN Fordel» har vi satt sammen flere flotte tilbud som du og din familie kan benytte dere av i løpet av sesongen med stor glede. Last ned appen DN Fordel for å få oversikt over alle dine fordeler og rabattkoder for bestilling.

Funkis Stiftelsen og Oslo Funkispark

Vår visjon er å levere "Opplevelser på Snø" og det ønsker vi alle skal få oppleve. Hver uke gjennom vinteren tilrettelegger vi trening og har ansatte som trener bevegelseshemmede. Gjennom et godt samarbeid med Snowboardforbundet og Skiforbundet ønsker vi at dette skal gi alle våre gjester de beste forutsetninger for å få gode opplevelser på snø.

Ramo

Ramo jober for å gjøre Norden sprekere og har gjennom en årrekke vært vår faste leverandør av ski og utstyr til shop og utleien. Ramo holder til på Lørenskog, rett nord for Oslo, og distribuerer ledende merker som blant annet Nordica, Blizzard, og Scott.

 Ruter

 Vårt sterke miljøfokus trenger sterke partnere og Ruter er definitivt en aktør som muliggjør vår miljøbevisste satsning. Med et godt samarbeid med Ruter tilrettelegger vi den kollektive trafikken til anlegget og oppfordrer alle gjester til å benytte det fantastiske kollektivtilbudet vi har i Oslo.

Oakley

Verdens største produsent av goggles og solbriller sponser vårt Parkområdet med både synlighet og elementer til parken. Ved flere anledninger stiller de opp med sine ambassadører og holder kurs for barn.