general pages header

Personvernpolicy

 

Tryvann Skisenter AS driver Oslo Vinterpark/Oslo Sommerpark og er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Når du nå har kjøpt sesongkort/skiskole/leid skiutstyr eller klatresele samler vi inn relevante personopplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker de til. 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Tryvann Skisenter AS følger norske lover og regler innen alt vi gjør, hvis du ønsker å lære mer om hvilke lover og regler som gjeldene anbefaler vi å besøke Datatilsynets hjemmesider: www.datatilsynet.no.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

Hvilken informasjon som samles inn varierer noe ut fra hvilket produkt du har kjøpt. Tryvann Skisenter AS innhenter kun informasjon som er nødvendig for å kunne levere våre produkter og tjenester på en trygg og god måte og som sikrer en god opplevelse for deg. Hvis det er nødvendig for å kunne levere produktet må vi også samle inn informasjon om barn.

Vi samler inn følgende informasjon:

  • Navn
  • Alder
  • Kjønn
  • Bilde
  • Høyde
  • Brukerdata
  • Adresse Ferdigheter i tre kategorier (Skiskole og Skiutleie)
  • E-mail

Hva brukes informasjonen til?

Den informasjonen vi ber om er nødvendig for å kunne levere våre tjenester til deg. Et eksempel er: Et sesongkort er personlig og vi er avhengig av å kunne kontrollere at kortet ikke misbrukes. Da er navn, alder, kjønn og bilde viktig. Telefonnummer og mail er viktig ved ulykker og når det er behov for å kontakte kunden hvis det er noe galt med sesongkortet. Hvis vi finner mistede kort har vi mulighet til å kontakte rettmessig eier.

Hvis du har samtykket til det sender vi deg nyhetsbrev og spørreundersøkelser.

Ønsker du vite mer om hvordan vi bruker informasjonen i andre tilfeller er det bare å ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..    

Deles informasjonen med andre?

Tryvann Skisenter AS deler ikke dine opplysninger med noen tredjeparter. Din informasjon brukes kun av Tryvann Skisenter.

Hvordan kan jeg administrere informasjon om meg?

Dine muligheter til å administrere egen informasjon varierer ut fra hvilket produkt du har kjøpt. Hvis du kjøper heiskort på internett har du mulighet til å administrere din profil der. For mer informasjon se:  https://oslowinterpark.skiperformance.com/shop/no/shopp#/shop/no/account. Hvis du ønsker å sikre at vi har korrekt informasjon om deg for produkter kjøpt gjennom andre kanaler send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Sletting av personopplysninger

Tryvann Skisenter AS lagrer ikke personopplysninger lenger enn det som er relevant for det produktet vi leverer og for å gi deg som gjest en best mulig kundeopplevelse. Et unntak er når det er lovpålagt, for eksempel gjennom regnskapslovgivning og reklamasjonsrettigheter.

Dine valg og rettigheter

Du har også rettigheter vedrørende hvordan personopplysningene dine brukes, inkludert:

  • Retten til å motsette deg at vi behandler opplysningene dine. Her er det viktig å understreke at i de tilfellene Tryvann Skisenter AS ber om persondata vil en slik motsettelse føre til at det ikke er mulig å kjøpe varen. Unntaket er kjøp av «Drop-inn» kort på internett. I dette tilfellet er det mulig å kjøpe kort i kassen uten å oppgi personopplysninger
  • Retten til å be om at opplysningene dine blir slettet eller at videre bruk av dem begrenses.
  • Retten til å be om en kopi av informasjonen vi har om deg.
  • Retten til å korrigere, endre eller oppdatere informasjonen du har gitt oss.
  • Retten til å bestride alle slags automatiserte beslutninger vi tar om deg. En automatisert beslutning er en beslutning som tas uten menneskelig inngripen og som har juridiske konsekvenser (f.eks. kredittsjekk). Vi bruker vanligvis ikke automatisert beslutningstaking, men hvis vi gjør det vil vi informere om det når slike beslutninger tas.

Hvordan vi tar vare på informasjonen din

Informasjonen din lagres enten i våre produksjonssystemer eller på forskriftsmessig vis på selskapets servere. Alle våre leverandører (databehandlere) opererer i henhold til lover og regler i EU/EØS. Tryvann Skisenter AS har inngått brukeravtale med databehandlerne.

Personvernansvarlig

Tryvann Skisenter AS har utnevnt en personvernansvarlig. Personen kan nås på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..