Hvordan komme seg til Oslo Vinterpark - Oslo Vinterpark - Kjøp ditt heiskort online
Praktisk Info

Hvordan komme seg til Oslo Vinterpark

Kun 40 min fra Oslo sentrum med offentlig transport.

Vi har to innganger i anlegget, Wyller i Sørkedalen og Tryvann ovenfor Holmenkollen. Hele anlegget er sammenkoblet med stolheiser.

Wyller - Lange bakker,  6-seters stolheis og Superpipe
Wyller ligger i Sørkedalen. Her finner du brattere bakker med ny 6 seters stolheis, samt vår superpipe i verdensklasse. 

Tryvann - Toppsenteret, Skiskole og nybegynnerbakker

Toppsenteret ligger ved Tryvannstårnet overfor Holmenkollen.
Fasiliteter: skiutleie, butikk, kasse, skiskolebase, nybegynnerbakker og kafé.

 Tenk på miljøet - kjør kollektivt. Ruter kjører t-bane og buss rett inn i anlegget. Både Oslo Vinterpark og Wyllerløypa ligger inne som egne stasjonsvalg hos Ruter.

Parkering:
Det er til tider stor pågang på den offentlige parkeringsplassen i Tryvann, spesielt i helgene. Vi anbefaler besøkende til å benytte vår store parkeringsplass i Wyller. Fra Oslo Sentrum er det ikke mer enn 3-4 minutter lengre kjøretid.

T-bane og buss til Tryvann

Til Toppsenteret, skiskole og nybegynnerbakker

Ta bane og buss med Ruter
(Oslo Vinterpark ligger som eget stasjonsvalg i ruteplanleggeren til Ruter) Ta bane #1 mot Frognerseteren, gå av på Voksenkollen Stasjon.

Det er korresponderende Ruter-buss på annenhver t-bane fra Voksenkollen stasjon til Oslo Vinterpark i ukedagene og hver t-bane i helgene. Bussen stopper på Holmenkollveien (rett ved siden av t-bane stoppet) Ønsker du å gå er det ca. 15 minutters promenade opp til anlegget fra t-bane stasjonen.  Sjekk ruters reiseplanlegger for tider -->

 

Bil til Tryvann: Til Toppsenteret, Skiskole og nybegynnerbakker.

Har du små barn anbefaler vi inngang til anlegget via Tryvann. Er du derimot litt erfaren er det mye enklere å få plass i Wyller.

Veiforklaring:
Ta ring 3 til Smestad krysset, kjør mot Holmenkollen, fortsett videre forbi hoppanlegget og oppover til Tryvannstårnet og parkeringsplassen.  Det er gratis parkering på oppmerkede plasser på parkeringsplassen ved Tryvannstårnet.

Vi anbefaler å være nøye med å parkere kun på oppmerkede plasser da buss og ambulanse må ha lett fremkommelighet.  Oslo Kommune/By-miljøetaten har p-vakter som jevnlig patruljerer området.

Tryvannsveien64

 

T-bane og buss til Wyller

Wyller med lange bakker, 6-seter stolheis og Superpipe

Ny bussrute helt frem til anlegget!
(Wyllerløypa ligger som eget stasjonsvalg i ruteplanleggeren til Ruter) Ruter har satt opp buss fra Røa som kjører rett inn til anlegget. Busstoppet heter Wyllerløypa.

Ta bane #2 mot Østerås, gå av på Røa og ta deretter buss nr. 41, "Sørkedalsbussen" til Wyller. Bussen kjører helt inn til anlegget på utvalget tidspunkter og blir skiltet med Sørkedalen via Wyllerløypa eller kun Wyllerløypa.  Øvrige tider kjører 41 bussen vanlig rute og stopper etter veien. Det er da ca 7 minutter å gå inn til anlegget.

Sjekk Ruters reiseplanlegger for tider-->Bil til Wyller

Stor parkeringsplass og enkel innkjøring.

I Wyller har vi stor ny parkeringsplass. Rask og enkel tilgang til anlegget med vår 6-seters ekspressheis.

Veiforklaring:
Ta ring 3 til Smestad krysset, kjør mot Bogstad Camping, fortsett deretter inn i Sørkedalen ca 3 km.  Ta til høyre inn til Wyller fra Sørkedalsveien - merket " Vinterpark Nedre". Det er gratis parkering på parkeringsplassen.

Wyllerløypa

DET LØNNER SEG Å KJØPE SESONGKORT

Voksenkort 2900.- Familiekort (2+3) 7900.-

Kjøp alle våre sesongkort her

  • Skiskolen

    Skiskolen

    Gjennom lek, læring og mestring vil vi i Oslo Vinterpark Skiskole inspirere til ski- og snowboardglede som varer livet ut. Alle instruktører i vår skiskole er sertifiserte. Skiskolen er opptatt av at alle ansatte skal ha god kompetanse og sterk Les mer
  • 1