Skiskole - Oslo Vinterpark - Kjøp ditt heiskort online
skiskole header

Skiskolen i Oslo Vinterpark

Skiglede som varer livet ut!

Vår Skiskolen har fokus på å gi alle gjester ferdighet som bygger ski- og snowboardglede som varer livet ut. Vi har som mål å skape begeistring ved å fokusere på lek, læring og mestring.

Vinterens kurs er klare for påmelding. 

 

Barneskiskole

Læring gjennom lek og balanse

Skiskolen i Oslo Vinterpark har som mål å skape gode skikjørere med fokus på lek, læring og mestring.

Vår barneskiskole har lange tradisjoner og nedstammer fra verdens første barneskiskole som ble grunnlagt akkurat her på Tryvann av Tomm Murstad for mer enn 80 år siden.

Les mer …

Skiskole - Voksen

Sett fokus på deg selv!

Det er ikke bare barn og unge som har stort utbytte av timer med en instruktør fra skiskolen.

Selv om du har hatt et langt liv på ski, er det fremdeles mye å hente på instruksjon og veiledning. Med kun små justeringer i skiteknikk, opplever mange  stor forbedring i bakken.

Les mer …

Skiskole - Camp

Fly høyt i parken

I Oslo Vinterpark arrangerer vi camps i alle skoleferier (jul, vinterferie og påske).

Gjør deg klar for nye triks, mye latter og ferske utfordringer!

Lær deg nye triks i parken!
Velkommen til 3-dagers «gathering» med våre beste park- og snowboardcoacher.

Les mer …

Lek, læring og mestring!

Skiskolen i Oslo Vinterpark

"Lær å tenke med føttene", sier vi. Riktig stilling i støvlene og balanse over skien gir deg det beste grunnlaget for en fin dag i bakken.

Skiskolen har fokus på å gi alle våre gjester ferdighet som bygger ski- og snowboardglede som varer livet ut. Vi har som mål å skape begeistring ved å fokusere på lek, moro og mestring.

Les mer …

Skiskole - AKS/BHG

Velkommen til en aktiv vinter på ski og snowboard!

Oslo Vinterpark Skiskole ønsker å gi gode opplevelser på snøen og inspirere til ski- og snowboardglede som varer livet ut.

Les mer …

Gruppe- og bedriftforespørsel

 

Ta med jobben til fysisk aktivitet!

Det er ikke noe nytt at fysisk aktivitet kan gi en positiv effekt for både virksomheten og ansatte. Like viktig er det å kunne jobbe sammen og ha det gøy!
Alt dette kan noen ganger være vanskelig å få til i en ellers hektisk hverdag. Vi i Oslo Vinterpark mener at vi har den perfekte løsningen for deg og din virksomhet.

 

 

Bedriftstrening - Bulksalg av heiskort

Hva med å legge inn en valgfri felles treningstime i uka for alle som ønsker det? Ski som treningsform er reinspikka moro som gir allsidig trening og utfordringer for hele kroppen.

Vi er opptatt av å levere fleksible løsninger som åpner for at flest mulig kan være med på ski og trening hos oss. Vår erfaring er at det sjeldent er de samme ansatte som er på besøk fra uke til uke, samt at det ofte er flere som ønsker å være med på et renn som markerer avslutningen av treningsperioden. Vi tilbyr derfor kjøp av heiskort i bulk til bedrifter til gunstig pris. 

Kortene kan fritt brukes til trening, sosiale arrangementer eller premiering for ansatte. I tillegg står dere fritt til å bruke heiskortene til kundepleie eller til samarbeidspartnere. Kortene kan ikke brukes til videresalg og kan kun brukes i inneværende sesong.

Kortene kan fritt brukes til trening, sosiale arrangementer eller premiering for ansatte. I tillegg står dere fritt til å bruke heiskortene til kundepleie eller til samarbeidspartnere. Kortene kan ikke brukes til videresalg.

 

Teambuilding – 5-kamp

Hvor flinke er dere egentlig til å samarbeide og løse oppgaver sammen? Har dere de riktige menneskene på de riktige plassene og ikke minst, stoler dere på hverandre? Samarbeid, delegering og organisering er A&O i oppgaver som skal løses i fellesskap.

Uansett om dere jobber i felles team til daglig er det morsomt å kunne få gjøre det på andre måter og i et annet miljø enn hva man til daglig er vant med. Vi tilbyr derfor et 5-kamp konsept hvor dere virkelig må jobbe sammen. Her må dere vise at dere raskt klarer å løse forskjellige situasjoner i fellesskap. Her garanterer vi mange utfordringer og enkelte aha-opplevelser å ta med hjem.

 

Ski/Familiedag for ansatte

Hva med å invitere alle ansatte til en aktivitetsdag ute akkurat som barneskolene har? Gi det til de ansatte som belønning ved oppnådd salgsmål, bra gjennomført prosjekt, eller bare fordi dere synes helsen til deres ansatte er viktig. Hos oss får dere gunstige priser på heiskort og utleie. I tillegg har vi mulighet til åreserverer et område i anlegget kun for dere med både bål og musikk.

Ønsker dere å strekke det litt lenger kan vi alltids arrangere en familiedag for alle ansatte, hvor alles familier møtes og hygger seg i flott vintervær.

 

Annerledes salgs/kundemøte

Ønsker du å gi litt ekstra eller få frem på en litt annerledes måte hva akkurat din virksomhet står for? I Oslo Vinterpark har du mulighet til å booke møterom for det faglige, spise lunsj i lavvo, for så sammen ta seg en tur ut i naturen hvor de gode avtalene ofte signeres. Tenk nytt, her er det dere som setter begrensningene!

 

Som tilleggsprodukter kan vi blant annet levere:

  1. Treningscoaching Coach fra skiskolen gir tips og råd om teknikk, eller rett og slett en parkintroduksjon for voksne. Vi kan også hente inn profesjonelle utøvere fra alpint eller jibb dersom det er ønskelig.
  2. Preppekurs Våre flinke gutter på verkstedet gir gode råd om prepp, slip og voksing av ski. Det er også mulig med en guidet tur på verkstedet for spesielt interesserte.
  3. Utstyr I vår utleie finner du utstyr av høy kvalitet og vi tilbyr dessuten eget testsenter for racing i Wyller denne sesongen.

NB: Grupperabatt gjelder kun på hverdager. 

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og priser på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.