Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Lek, læring og mestring!

Skiskolen i Oslo Vinterpark

"Lær å tenke med føttene", sier vi. Riktig stilling i støvlene og balanse over skien gir deg det beste grunnlaget for en fin dag i bakken.

Skiskolen har fokus på å gi alle våre gjester ferdighet som bygger ski- og snowboardglede som varer livet ut. Vi har som mål å skape begeistring ved å fokusere på lek, moro og mestring.

Kurs i alle former
Vi tilbyr kurs og privatundervisning på alle nivåer i langrenn, alpint, telemark og snowboard for både barn og voksne. Mange av våre kurs går over flere uker med én eller to faste kursdager i uken. Privattimer kan benyttes av én eller flere elever og passer også godt til familier eller vennegrupper som ønsker å lære seg ferdigheter på snø sammen.

Undervisning på norsk, engelsk, tysk og fransk.

Sertifiserte instruktører
Alle instruktører i vår skiskole er sertifiserte skiinstruktører. Vi er opptatt av at alle våre ansatte skal ha sterk interesse for faget, og vår opplæring har fokus på både skitekniske ferdigheter og pedagogikk. Skiskolen i Oslo Vinterpark er medlem av SFB (Skiskolens Bransjeforbund).

Møteplasser
Vi har 3 møteplasser for skiskolen i anlegget. Deltakerens oppmøteplass står alltid notert på bestillingsekreftelsen.
I hovedsak møter Knøtter på Barneskiskolen (3-6 år) ved oppmøteplass i Nybegynnerområdet, Barn, Ungdom og Privattimer møter ved samlingsplass ved Toppsenteret, mens Racetrening og spesielle privat timer har oppmøte i bunn av Wyller.

Vi tilbyr

  • Rabatt på sesongkort for de som melder seg på 10 ukers kurs
  • Kurspakker som inkluderer heiskort slik at kursene ikke blir begrenset av antall turer
  • Små grupper – økt fokus – bedre læring
  • Maks 10 deltakere per kurs

 

Nyttig info

 

Meld deg på skikurs her >>