Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Landets ledende ski og snowboardservice

Verkstedet holder åpent kl09-17 mandag-torsdag og 09-16 på fredag, frem til Wyllerområdet åpner for sesongen. Utstyr må i denne perioden leveres direkte i Wyller.

 Oslo Vinterpark Skiverksted fortsetter som en av landets ledende tilbydere av ski- og snowboardservice. Med ny maskin og nye lokaler i Wyller har vi nå mulighet til å ha direkte kontakt med våre kunder.

Les mer …

Ski og brett kan enkelt leveres i hele vår åpningstid

Ski og brett kan enkelt leveres i hele vår åpningstid.

Innlevering skjer KUN på Skiverkstedet i Wyller. Åpningstid fra 1.september og frem til anlegget åpner er mandag-torsdag fra 09:00 til 17:00 og fredager 09:00-16:00.

Verkstedet er i drift hele året, og er åpent etter avtale utenfor sesong.

Når skisenteret har åpnet gjelder våre ordinære åpningstider, kl10-20 man-tor, og kl10-16 på fredager. Helgene holder vi stengt. Ofte er vi på verkstedet både tidligere og senere enn dette, ring gjerne.

Les mer …

Landets ledende ski og snowboardverksted

Vårt skiverksted er landets mest avanserte og komplette tilbyder av slip og reparasjon av ski og snowboard. Gjennom et nært samarbeide med maskinleverandører og voksprodusenter er vi alltid i forkant av utviklingen. Derfor samarbeider vi også med flere av østlandets ledende sportsforretninger.

Les mer …

Lettere å lære!

En godt preppet ski er viktig, enten du er nybegynner eller konkurranseutøver. Vi vil under liste opp forskjellige type kjørere, og forklare hvorfor vedkommende vil ha glede av gode ski.

Les mer …