Vårt verksted - Oslo Vinterpark - Kjøp ditt heiskort online
skiverkstedNY

Vårt verksted

Landets ledende ski og snowboardverksted

Vårt skiverksted er landets mest avanserte og komplette tilbyder av slip og reparasjon av ski og snowboard. Gjennom et nært samarbeide med maskinleverandører og voksprodusenter er vi alltid i forkant av utviklingen. Derfor samarbeider vi også med flere av østlandets ledende sportsforretninger.

Heftig maskinpark
Slipeavdelingen har den største og råeste maskinen Wintersteiger noen gang har solgt i skandinavia, i tillegg har vi ytterligere tre steinslipemaskiner. Én for snowboard og to for langrenn. Vi har også båndsliper, sårfyllere, varmeskap, infradrød varmvokser, smøremaskiner, børstemaskin, siklemaskin(!), og en masse andre greier.

Dingser og duppeditter
I reparasjonsavdelingen har vi en drøss spesialverktøy og dupeditter som Tomm har laget eller tilpasset gjennom de siste 50 år. Vi kan reparere så godt som alle skader på ski og brett. Enten skien er sprukket, brukket, spjæret eller splintret kan vi fikse det. Vi bytter stålkanter, såler og ellers nesten hva som helst.

Alt dette for å kunne tilby deg som kunde det optimale resultatet.

Mer enn 90 år erfaring
Vi som jobber på verkstedet har jobbet med ski siden forrige århundre, og er dedikerte til faget på grensen til det nerdete.
Vi er:

Atle Mordt:
Slipemester med eksepsjonelt håndlag. Har jobbet på verkstedet siden 2004.

Tomm Murstad jr:
Reparasjonsmester. Grunnla Tomm Murstad Skiservice i 1964, og har siden den gang stått med nesen i lim.