Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

Velkommen til vår utleie!

Utleien på Toppsenteret

På Toppsenteret har vi utleie av alpin, telemark, snowboard, langrenn, twintips, blades og skiklær. Merker som vi leier ut er blant annet Head Snowboards og Nordica ski.  Nesten alt er nytt av året så kom innom og prøv de nyeste modellene!

Det er flere nivåer på utstyret, fra nybegynner til top of the line.

Book utstyret ditt her

Skiskap på Toppsenteret

Vi leier ut skap til ski og snowboard på Toppsenteret per dag, uke eller sesong. Skapene er i 3 forskjellige størrelser og de største skapene våre har plass til 4 par ski og støvler og passer utmerket for familier med aktive barn. Da slipper man å pakke alt i bilen etter jobb når barna skal på skiskole eller trening og vet at alt utstyret allerede er i bakken.

Les mer om skiskap her

Prepp og slip av ski og snowboard

Vi har lang erfaring og bred kompetanse gjennom Skiservice og Tomm Murstad. I vårt verksted har vi miljøvennlig preppemaskin infrarød varmestråling, Norges råeste steinslipemaskin for ski og snowboard. Sammen med topp service og rask levering gjør dette at vi kan tilby Oslos beste ski- og snowboardservice!

Vi reparerer, sliper og preparerer alpin og langrennski samt snowboard.

Les mer om vårt verksted her

Skishop på Toppsenteret

Velkommen for en hyggelig handel i vår skishop. Alt av sesongens nyheter på plass og vi har det siste innen hjelmer, briller, hansker, luer, ryggplater, og også noe skibekledning.

Les mer om Skishopen vår her

Velkommen!!