Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

Oslo Vinterpark Tryvann Oslo

kreftforeningen hvit2

inside shop

Byens største utvalg!

Velkommen til shopen med det lille ekstra!

Her finner du akkurat det du trenger for en bra sesong i bakken. God funklsjonalitet og bra design fra merker som Sweet, Oakley, Hestra og Swix. 

For oss er kvalitet, sikkerhet, og funksjon i sentrum for en perfekt opplevelse i bakken. Uansett hvor bra ski du har, blir ikke opplevelsen like god hvis hjelmen ikke sitter godt eller ryggbeskyttelsen gnager. Her finner du det du trenger!

Byens feteste brillevegg
Goggelsveggen vår er fylt med briller fra Spy, Oakley, Electric, POC og Kask. Her finner du et bredt utvalg av modeller. Fristelsen kan bli stor og det er mulig du reiser hjem med to par... Vi har også gode og rimelige briller til barn.

Sweet
Vi har byens beste utvalg fra Sweet. Hos oss finner du hjelmer i alle størrelser, alle farger og alle modeller til både barn og voksne. Vi har dessuten godt utvalg av ryggplater til både store og små.

Hestra
Vi har en hel hanskevegg i shopen og er størst på Hestra tilpasset alpinister. Tilbudet er bredt og vi har gode votter tilpasset barn. Fryser du lett på hendene selger vi også hansker med innlagt varme eller enkle hanskevarmere.

Amundsen
Vi tilbyr bekledning fra Amundsen. Utvalget inkluderer nikkers, luer, gensere og sokker.

Til slutt har vi alt fra luer, balaclava, smøring, sokker, staver mm

 

Velkommen til en hyggelig shoppingopplevelse på Toppsenteret.